Ga naar de inhoud

Platte daken

Platte daken.

Renovatie of gehele nieuwbouw van platte daken? Door jarenlange ervaring in de dakbedekking hebben wij deze specialisatie in huis.

Door onze ervaring geven wij op een door ons gemaakt plat dak een waterdichtheid garantie van 12,5 jaar. Daarbij is er een garantie van 10 jaar op de gebruikte materialen.

Bitumen dakbedekking wordt gebruikt bij platte daken. In enkele gevallen kan het bij een licht hellend dak ook gebruikt worden.
Onze materialen voor de bitumen dakbedekking kopen wij bij Royal Roofing Materials.

Juist in een land als Nederland is er veel regenval en hebben we sterk wisselende weersomstandigheden. Daardoor hebben de daken veel te verduren.
Het plat dak is extra onderhevig aan de hoeveelheid regen die er valt. Goed onderhoud en een goede waterafvoer is dan ook erg belangrijk om onnodige waterschade te voorkomen.
Vaak is slecht onderhoud het gevolg van schade. Ook stormschade is in Nederland een steeds vaker voorkomend probleem.

Geheel nieuwe platte daken aanleggen gebeurt bijvoorbeeld bij terrasoverkappingen en veranda’s. Bij alle terrasoverkappingen die wij plaatsen verzorgen wij de aanleg van het platte dak en de dakafwerking zoals het lood- en zinkwerk en de boeiboorden.
In sommige gevallen is repareren van het bestaande dak niet voldoende en is het geheel opnieuw aanleggen van het platte dak de enige oplossing.

Renovatie en isolatie van uw plat dak stap voor stap:

Chat openen
1
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht dan reageren wij zo snel als mogelijk.