Boeiboorden in stijl

Boeiboorden in stijl.

Wat bedoelen wij met boeiboorden in stijl? Boeiboorden zijn voor u misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw (plat) dak. Dit is namelijk wat u altijd ziet en daarom gaan wij voor een mooi en onderhoudsvriendelijk product. Wij bieden boeiboorden van bijvoorbeeld Trespa en Plastisol, erg hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Rockpanel, ook een zeer mooi product.
Met de boeiboorden kunt u uw huis of terrasoverkapping laten afwerken in stijl.

Bij alle drie de producten bent u in gelegenheid om een voorkeur voor kleur uit te spreken en de opties zijn zeer duurzaam. Wij zullen u altijd passend advies geven voor uw situatie, niet elk product is namelijk geschikt voor iedere situatie.
Plastisol bijvoorbeeld is een makkelijk te verwerken product maar kan ook vooral bij grotere maten erg kwetsbaar zijn doordat het zo flexibel is. Meer uitgebreide productinformatie vindt u hier.

Veelal werken wij met Plastisol. Het is een zeer makkelijk te verwerken product en in is in veel meer kleuren te verkrijgen dan Trespa. Voor sommige situaties is Plastisol niet aan te raden, bijvoorbeeld omdat het grotere oppervlaktes betreft.

Wij informeren u graag over onze producten en bekijken samen met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw situatie. Hieronder ziet u de afwerking met Trespa.

De afwerking van uw dakranden is van groot belang voor het behoud van uw dak. De stijl van uw huis wordt compleet gemaakt met de afwerking ervan. De boeiboorden in stijl bieden uw huis of overkapping net dat beetje extra uitstraling.

Door ons gebruikte materialen komen met een garantie tot wel 10 jaar.

Zijn uw boeiboorden aan vervanging toe of wilt u ook graag weten welke mogelijkheden er bij u zijn? Neem dan gerust contact met ons op.