Boeiboorden in stijl.

Wat bedoelen wij met boeiboorden in stijl? Wij bieden boeiboorden van bijvoorbeeld Trespa of Plastisol zeer hoogwaardige producten.
Boeiboorden zijn voor u misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw (plat) dak.
Dit is namelijk wat u altijd ziet en daarom gaan wij voor een mooi en onderhoudsvriendelijk product. Met de boeiboorden kunt u in stijl uw huis of terrasoverkapping laten afwerken in stijl.

Bij beide producten bent u in gelegenheid om een voorkeur voor kleur uit te spreken en beide opties zijn zeer duurzaam. Wilt u meer weten over deze twee materialen? Hieronder een korte omschrijving. Meer uitgebreide productinformatie vindt u hier.

Wij hebben voor boeiboorden de voorkeur om te werken met Plastisol waar dit mogelijk is. Het is een zeer makkelijk te verwerken product.

Wilt u liever de afwerking met Trespa? Ook Trespa is een heel mooi product voor de afwerking van uw dakafwerking. Wij informeren u graag over beide producten en bekijken samen met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw situatie.

De afwerking van uw dakranden is van groot belang voor het behoud van uw dak. Boeiboorden in stijl bieden uw huis of overkapping net dat beetje extra uitstraling.

Door ons gebruikte materialen komen met een garantie tot wel 10 jaar.

Zijn uw boeiboorden aan vervanging toe of wilt u ook graag weten welke mogelijkheden er bij u zijn? Neem dan gerust contact met ons op.