Ga naar de inhoud

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een mooie aanwinst voor uw huis of tuin. Omdat je beschut zit geniet je ook nog na de zomer van je tuin. Als de eerste zonnestralen in het voorjaar komen kan je al snel weer buiten zitten.
Wij verzorgen geheel in overleg met u de plaatsing van uw terrasoverkapping. Bij het plaatsen van een overkapping werken wij met diverse partijen samen om voor u een mooi eindresultaat af te leveren. Uw wensen zullen wij voor u uitwerken zodat ook u eindeloos kunt genieten van uw nieuwe overkapping.

terrasoverkapping in opbouw

Het is een mooie verlenging van de leefruimte en je bent nog meer in verbinding met je eigen tuin. In Nederland is meer buiten zijn door ons klimaat niet altijd mogelijk, met een terrasoverkapping maak je dit iets makkelijker en zeker aangenamer. Vooral in de hectische maatschappij met het vele werken wordt buiten steeds meer opgezocht.
Voor een complete verlenging van je woonruimte adviseren wij glazen schuifpuien.

Voor onze houten terrasoverkappingen werken wij vaker samen met Crumble Development.
Crumble Development gebruikt enkel hout wat al eens gebruikt is zo besparen we het milieu en geven we nog meer uitstraling aan uw houten terrasoverkapping. Deze wordt volledig naar uw wens gemaakt zodat u jarenlang zorgeloos kunt gaan genieten van uw terrasoverkapping.

Maakt u liever geen gebruik van deze werkwijze? Ook dat is gewoon mogelijk. Wij maken zelf ook houten terrasoverkappingen van nieuw hout, daarnaast kunt u ook kiezen voor gemetselde penanten of stalen staanders voor uw overkapping.

Voor de glazen schuifpuien in de terrasoverkappingen werken wij samen met de Tegelse Glashandel.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht dan reageren wij zo snel als mogelijk.