Ga naar de inhoud

Dakonderhoud en reiniging

Dakonderhoud en reiniging

Met tijdig dakonderhoud en reiniging van uw dak kunt u veel voorkomende lekkages en onnodige slijtage voorkomen. Wij bieden u dan ook een gratis dakinspectie en u kunt ons inschakelen voor het onderhoud en de reiniging van uw dak.

dakonderhoud

De gevolgen van slecht of te weinig onderhoud lopen uiteen van kleine lekkages tot gehele verzakking van uw dak. U kunt u vast al indenken hoe groot de gevolgschade van een dergelijke lekkage kan zijn.

Problemen aan daken en dakafwerking

Op korte termijn ontstaan problemen aan uw dak of de dakafwerking vaak door verkeerd gemonteerde of aangebrachte dakmaterialen. Het komt helaas vaker voor dan u denkt. Neem dan ook het zekere voor het onzekere en maak altijd gebruik van een vakman bij dergelijke klussen.

Op de lange termijn zien we dat er problemen ontstaan bij te weinig onderhoud aan de daken. Hier boven laten we enkele foto’s van waterschade aan uw dak en de dakconstructie zien. Dit soort schades ontdekt u zelf pas als de schade binnenshuis is doorgedrongen. Een tijdige inspectie en onderhoud door een ervaren dakdekker kan voorkomen dat zulke schades grote gevolgen hebben.

Wist u dat?
Schade aan uw huis als gevolg van slecht onderhoud wordt vaak niet door uw verzekering gedekt (bron).
Doordat de gevolgen zo gigantisch kunnen zijn adviseren wij in ieder geval een jaarlijkse dakinspectie. Met regelmatige inspectie, goed dakonderhoud en regelmatige reiniging van uw dak kunt u grote reparaties en onnodige onkosten voorkomen.

reiniging

Wordt er tijdens een inspectie slijtage gesignaleerd? Of blijkt uit de inspectie dat uw dak toe is aan vernieuwing? Wij zullen u dan passend en vrijblijvend advies geven.

Reiniging

Neem contact met ons op om vrijblijvend informatie te ontvangen.
Ook voor een gratis dakinspectie komen wij naar u toe en geven geheel vrijblijvend informatie en advies.


Wij werken onder andere in de gemeente Horst aan de Maas, Gemeente Venlo, Gemeente Peel en Maas en Gemeente Venray. Woont u net buiten ons werkgebied maar wilt u toch graag even overleggen of wij iets voor u kunnen betekenen?
Dat kan ook via ons contactformulier, vermeldt dan even uw woonplaats in de omschrijving en uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chat openen
1
Hallo, kunnen we u ergens bij helpen? Stuur gerust een WhatsApp bericht dan reageren wij zo snel als mogelijk.