Pannendak

Pannendak.

Uw pannendak renoveren? Wij hebben ook uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in het renoveren van pannendaken. Het dak van uw huis is heel belangrijk in het behoud van uw wooncomfort. Het beschermt ons huis tegen de weersinvloeden. Hiermee is het pannendak (of plat dak) een heel belangrijk onderdeel van uw huis. Het zorgt er namelijk voor dat u geen onnodige wateroverlast of koud zult ervaren in uw huis. Zorg er daarom goed voor. Regelmatig onderhoud en tijdige inspectie voorkomt onnodige schade aan uw pannen. Ook zorgt regelmatig onderhoud voor een langere levensduur van uw pannen.

Iedereen weet dat het onderhouden van uw koopwoning altijd in de papieren loopt. Zo ook een dak vernieuwen.

Wij zijn ons ervan bewust dat uw dak renoveren of geheel vernieuwen hoge kosten met zich meebrengt. Daarom zullen wij u altijd informeren over welke opties er voor u zijn. Daarbij zullen wij met u meedenken zodat u niet onverwacht voor hogere kosten komt dan u ingeschat had.

Na een gratis dakinspectie zullen wij u adviseren over de best passende optie voor uw situatie. Uiteraard volgen wij hierin uw wensen en mogelijkheden.
Bij vernieuwing van uw dak zullen wij het isoleren van uw dak altijd aanraden.

Door de ruime ervaring van ons team kunnen wij vaak binnen 3 werkdagen uw gehele pannendak renoveren. Wilt u graag meer informatie zodat u weet waar u aan toe zou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.